OM OS

Professionel rengøring gennem mange år.

Tilbage i Marts 2011 blev Hjallerup Vinduespolering grundlagt af Lars Knudsen. En virksomhed, som tilbød vinduespolering til private og erhverv i Nordjylland. Der gik dog ikke længe før man måtte udvide grundet kundetilgang og efterspørgsmål, og tilføje rengøring til portføljen.

Det var en stor succes, og vi blev taget godt imod af de mange kunder – så godt, at vinduespolering er blevet en bibeskæftigelse indenfor virksomheden. Vores kerneområde er blevet til rengøring, som vi har valgt at sætte vores eget præg på i form af en grøn rengøring. Dermed var de første spæde skridt imod dannelsen af Midtvendsyssel Rengøring taget, og i slutningen af 2012 blev fundamentet så støbt – Midtvendsyssel Rengøring var født!

Midtvendsyssel Rengøring har kontor i Hjallerup, og drives stadig af Lars Knudsen, som til trods for kundetilgangen stadig finder tid til at tage aktiv del i rengøringen. Selvom man er virksomhedsejer, er det vigtigt altid at se kunden i et ydmygt perspektiv, og ingen opgave er for lille til selv at tage del i rengøringen. I dag servicere Midtvendsyssel Rengøring alt lige fra institutioner til klinikker.

KONTAKT OS
VISION

Vi har en vision om at levere god rengøring.

Vi hos Midtvendsyssel Rengøring, har en vision om at levere god rengøring, nedsætte sundhedsrelaterede sygdomme som følge af rengøring, og konstant forbedre hos igennem innovativ tænkning.

Vi har spurgt os selv: “Er det fair overfor os selv, og vores natur, at vi konstant udsætter os selv for sundheds- og miljømæssig risicier som følge af de produkter vi bruger til at gøre rent med?”

Det syntes vi hos Midtvendsyssel Rengøring ikke, og derfor bruger vi kun svane- og blomstermærket produkter. Mærkningen indikere et rengøringsmiddel, som hører til de mindst miljøbelastende rengøringsmidler, som også tager hensyn til sundhed, f.eks. ved at have et reguleret indhold af parfumer samt andre allergifremkaldende stoffer. Desuden skal der foreligge dokumentation for at produktet gør ligeså effektivt rent som andre produkter på markedet, der ikke er mærket.

Læs mere

Dermed vil i, hvis i bruger Midtvendyssel Rengøring, være sikre på at undgå de værste tensider, polyfluoroserende stoffer (PFC’er), parfumer samt parabener, men samtidig være garanteret en rengøring af kvalitet.

Forestil jer, at der bliver gjort rent på jeres skrivebord, hvor i befinder jer flere timer i træk. Lige dér hvor armen ligger, er der forinden blevet gjort rent med ikke-mærket rengøringsartikler. Under direkte kontakt kan disse stoffer blive absorberet via huden, og dermed få fri passage til jeres krop. Alt afhængig af hvilke stoffer der kommer ind, har de forskellige virkninger i kroppen. F.eks. PFC’er mistænkes for at fremkalde kræft, og forbindes i stigende grad med hormonforstyrrelser. Parfumer kan fremkalde allergi, og de værste tensider kan medføre rødme, kløe og eksem.

Rengøring er ikke for hvem som helst, og vi sætter en ære i at være profesionelle helt ind til benene. Vi er fuldt opdateret på de nyeste rengøringsartikler, rengøringsmidler og metoder. Innovation ser vi som en mulighed fremfor begrænsning, en mulighed for at blive bedre – for man kan aldrig blive for god. En ydmyg holdning, som vi tager med i alle vores opgaver.